Hotelstars.no har som mål å dekke alle landsdeler i Norge. Vi har delt opp Norge i Øst-Norge, Sør-Norge, Vest-Norge, Midt-Norge og Nord-Norge.

Litt om de ulike landsdelene

På Østlandet kan du nyte livet ved sjøkanten i idylliske kystbyer eller føle på urbane byvibber, mens innlands­ fjell­ og daler tilbyr alpint, vandring og sykling i verdensklasse.

I Oslo kan du nyte livet på en restau­rant med Michelin­stjerner, få med deg en opera­ eller ballettforestilling, se Munchs «Skrik» eller beundre verdens best bevarte vikingskip. Oslo vokser og endrer seg raskt – store og ambisiøse byutviklingsprosjekter er i ferd med å forvandle byen til en toppmoderne metropol.

Sørlandet inneholder alt fra Dyre­ parken til mat og musikk festivaler, spennende museum, skjærgården og idylliske Sørlandsbyer. Nyt late som­ merdager, blankskurte svaberg, lyden av snekkedur, is og badeliv. I Setesdal og Hovden kan du ta med skiene om vinteren.

Det vestnorske landskapet legger til rette for mange spennende aktiviteter. Fjordene danner naturlige lekeplasser for alle typer saltvannseventyr. Fisking, padling, camping og dykking – her finner du mange kriker og kroker med rolig vann og mange mysterier å utforske.

Med sitt varierte landskap, kan Midt-Norge tilby utendørsaktiviteter i flust. Alt fra historiske spill, kulturarv, fiske og båtliv til ski og fotturer i fjellet. Det kommer an på hvor du velger å gå, og hva du føler for å gjøre. Regionen har flere nasjonalparker, og hvis du ønsker å komme tett på naturen, er dette stedet å gjøre det på. Bare ikke komme for nær ­ moskusen er ikke til å spøke med og er raskere til beins enn det du er, selv om det ikke ser slik ut.

Mulighetene er mange i Nord­Norge, om du vil ha action eller slappe av, leke i snøen eller gå tur under mid­ nattssola, dra på sightseeing eller klatre i fjell, padle, stå på ski, vandre eller fiske. Valget er ditt. Selv om Nord­Norge avholder det pre­ stisjetunge VM i skreifiske, er tempoet stort sett rolig. Her kan du slappe av med en runde golf på verdens nord­ ligste golfbane, se hvalene leke i havet, vandre i fjellene eller fiske i sjøen i ditt eget tempo.